© Kuva: Ilari Isotalo

SaiPa – HPK: Vahvistunut Kerho suosikkina

Liiga
SaiPa – HPK
Lauantai 31.10. klo 17:00

Lokakuu päätetään liigakiekolla: Lappeenrannassa vaikean alkukauden vetänyt SaiPa saa vieraakseen uusilla vahvistuksillaan kukkoilevan HPK:n. Molemmat joukkueet ovat sarjataulukossa alakastissa – SaiPa jumbona ja Kerho vain pari sijaa ylempänä – mutta eroavaisuuksiakin joukkueilla on.

SaiPalla menee sanalla sanoen huonosti. Talous sakkaa, peli sakkaa, eikä aikansa päähän tulleen Kisapuistonkaan uudistus mene päätösten suhteen seuran haluamalla tavalla. Tero Lehterä ei ole onnistunut organisoimaan joukkueensa peliä järkevällä tavalla ja tulokset näkyvät vääjäämättä pistepussissa. Joukkue on pelannut tätä ennen neljä ottelua peräkkäin kotona ja tuloksena on ollut yksi jatkoaikapiste.

Kerholla on ollut alkukaudessaan hyvää ja huonoa. Petri Kontiolan ykkösvitja on ollut huikeassa iskussa, muttei ole saanut tarvittavaa tukea muilta vitjoilta. Joukkue sai vahvistuksia askiin, kun Emil Larmi pelasi HIFKiä vastaan huippuottelun ja Kristian Vesalainen paukutti kaksi maalia. Tämä antaa varmasti uskoa muunkin joukkueen tekemiseen, vaikkei peli sinällään vielä valmista olekaan.

Lyö vetoa ottelusta:

SaiPa on maistuva vastapelijoukkue. Tekeminen on ollut niin nahkeaa, että tässä ottelussa Kerho kelpaa kuitille. Vetosuositus on HPK voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,15.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.