Pettymys? Jesperi Kotkaniemi ei pelaa Tapparaa vastaan – pukee patapaidan päälleen hurjassa paikassa

© Kuva: Getty Images

Liigakausi jatkuu torstaina yhdellä ottelulla, kun Tampereella kohtaavat Tappara ja Ässät. Kiekkoväki saattoi pettyä jonkin verran porilaisten kokoonpanojen tultua julki.

Montreal Canadiensista lainalle tuleva Jesperi Kotkaniemi ei pelaa vielä torstaina kirvesrintoja vastaan, vaan Ässien Twitter-tilin mukaan hänen on tarkoitus tehdä paluu patapaitaan lauantaina Lukkoa vastaan Satakunnan paikallisessa.

Juhannuksen 2018 ykköskierroksen kolmosvaraus on pelannut porilaisjoukkueen riveissä edellisen kerran kaudella 2017-18. Silloin Kotkaniemi pelasi runkosarjassa 57 peliä pistein 10+19=29 (-1), seitsemän pudotuspeliottelun saldo oli 0+1=1 (-4). Sen jälkeen sentteri on viilettänyt kahden kauden ajan NHL:ssä ja AHL:ssä Montreal Canadiensissa ja Laval Rocketissa.

Tapparan ja Ässien kohtaamisessa on kyse kärkiottelusta, sillä kotijoukkue miehittää Liigassa kuudetta sijaa Ässien keikkuessa samalla peräti kolmosena.


PÄIVÄN VIHJE: HIFK – JUKURIT

Onko Jukureille tiedossa lisää HIFK-painajaisia?