Pelaako Patrik Laine tällä kaudella Liigassa? NHL-toimittajalta selvä mielipide

© Kuva: Getty Images

Viime aikoina on herkuteltu sellaisella skenaariolla, että Patrik Laine voisi tällä kaudella tehdä paluun Liigaan Tapparan paidassa. Euroopassa on nähty monia nuoria lupauksia hakemassa pelituntumaa, kun NHL-kausi alkaa vasta ensi vuonna, joten Laineen peluu ei ole aivan tuulesta temmattu.

Winnipeg Jetsiä seuraava The Athleticin toimittaja Murat Ates otti artikkelissaan kantaa Laineen mahdolliseen Liiga-paluuseen.

– Ei, Laine ei ole pukemassa Tappara-paitaa lähiaikoina päälleen. Hän harjoittelee erillään joukkueen harjoitusringistä, johon kuuluu kyllä NHL-pelaajat Aleksander Barkov ja Henri Jokiharju, Ates kirjoittaa.

– On myös tärkeää pistää merkille, että Laine on luistellut Tapparan mukana ilman heille pelaamista myös syyskuussa 2019, jolloin hän neuvotteli kahden vuoden ja 6,75 miljoonan vuosipalkkaista sopimustaan Jetsin kanssa.