Nyt jysähti! Taylor Hall solmi NHL-sopimuksen, jollaista kukaan ei olisi osannut odottaa

© Kuva: Getty Images

Taylor Hall on ollut yksi NHL:n kovatasoisimmista vapaista agenteista, ja hänen tulevaa seuraansa on arvuuteltu jo keväästä asti. Nyt spekulaatiot voidaan vihdoin lopettaa. Hall on solminut yksivuotisen sopimuksen Buffalo Sabresin kanssa. Arvoltaan diili on 8 miljoonaa dollaria.

Hall iski viime kaudella 52 tehopistettä pelaamissaan 65 ottelussa New Jersey Devilsin ja Arizona Coyotesin joukkueissa. Hän on urallaan voittanut arvokkaimman pelaajan Hart Trophyn kaudella 2017-18.

Seuravalinta on Hallille yllättävä. Tähtihyökkääjä on useaan otteeseen sanonut, että haluaa pelata seurassa, joka taistelee menestyksestä. Buffalo Sabres ei ole ollut pudotuspeleissä aikoihin. Joukkueen tähdistä Rasmus Ristolainen ja Jack Eichel ovat useaan otteeseen avautuneet turhautumisestaan surkeaa menestystä kohtaan.


PÄIVÄN VIHJE: JOKERIT – AVANGARD OMSK

Hakeeko Ilja Kovaltshukin tähdittämä Omsk pisteet Helsingistä?