Paljastus: Zdeno Chara, 43, saattaa vaihtaa NHL-joukkuetta – ”Tutkivat kaikkia vaihtoehtoja”

© Kuva: Getty Images

Ensi keväänä jo 44 vuotta täyttävä slovakialaispuolustaja Zdeno Chara on edustanut Boston Bruinsia jo syksystä 2006 lähtien.

Järkälepakki on edelleen jatkamassa huimaa NHL-uraansa ja tähän asti kiekkopiireissä on uskottu Bruinsin olevan ainoa vaihtoehto myös tulevalle kaudelle.

NHL-sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrunin mukaan varmaa se ei kuitenkaan ole. LeBrun kertoo tiedustelleensa asiaa Charan agentilta Matt Keatorilta.

– Keatorin vastaus oli, että he tutkivat kaikkia vaihtoehtoja. On kuitenkin todettava, että Bruins on varmaankin etusijalla, mutta muutkin ovat olleet yhteydessä, LeBrun totesi TSN:n Insider Trading -ohjelmassa.

Agentin kerrotaan painottaneen, ettei konkarilla ole kiirettä tehdä vielä ratkaisuaan. Chara haluaa ensin tietää minkälainen seuraavan kauden formaatista lopulta tulee.

Chara on edustanut NHL-urallaan Bruinsin lisäksi Ottawa Senatorsia ja hänet aikoinaan kesän 1996 NHL-draftissa varannutta New York Islandersia.

Pakki on pelannut taalaliigassa peräti 22 kautta ja voittanut kertaalleen Stanley Cupin (2011). Lisäksi Chara on palkittu kertaalleen NHL:n parhaan puolustajan Norris Trophylla (2009).