NHL-seura mehuissaan tykin tehoilusta Liigassa – eräs perin suomalainen seikka kummastuttaa pohjoisamerikkalaisfaneja

© Kuva: Getty Images

Ilveksessä lainalla pelaava ja seitsemässä pelissä tehot 2+6=8 (+7) latoneen Juuso Välimäen otteita tunnutaan seuraavan rapakon takanakin tiiviisti – eikä ihme, onhan puolustaja Calgary Flamesin sopimuspelaaja.

Flames nosti omalla Twitter-tilillään esille videon Välimäen TPS:ää vastaan iskemästä maalista sekä pelaajan tilastoista kertovan twiitin. Lisäksi joukkue uudelleentwiittasi Ilveksen päivityksen, jossa vastattiin erääseen seuraajia kummastuttaneeseen seikkaan.

– Kultainen kypärä on pelaajalla, joka on tehnyt joukkueen pelaajista eniten tehoja.

Viime kauden kokonaan polven eturistisidevamman takia pelaamatta ollut Välimäki on iskenyt taalaliigassa vasta 24 ottelussa tehot 1+2=3 (-1). Lisäksi vyöllä on kaksi pudotuspeliottelua pistein 0+1=1 (+1).