New York Rangers antoi potkut Henrik Lundqvistille – nyt puhuu maalivahtilegenda

© Kuva: Getty Images
TPS ja Ilves tiistaina ainoa liigapeli! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Eilen New York Rangers odotetusti osti ulos Henrik Lundqvistin sopimuksen. 8,5 miljoonan dollarin kontraktia oli vielä vuosi jäljellä, ja ulososto tuo Rangersille 3 miljoonan dollarin säästön palkkakattoon.

Lundqvist kiitti entistä seuraansa ja sen faneja useaan kertaan Twitterissä.

– Tämän organisaation edustaminen on ollut suurin ilon ja ylpeyden aihe elämässäni. Olen todella kiitollinen tästä mahdollisuudesta, kaikista ystävyyssuhteista ja kaikista hienoista muistoista Rangers-paidassa, Lundqvist kirjoittaa.

– Sydämeni pohjasta, kiitos!

Lundqvist pelasi uransa aikana 15 kautta Rangersissa. Hän pelasi runkosarjassa 887 ottelua torjuntaprosentilla 91,8 ja pudotuspeleissä 130 ottelua torjuntaprosentilla 92,1. Hänet on kertaalleen valittu NHL:n parhaaksi maalivahdiksi.

TPS ja Ilves tiistaina ainoa liigapeli! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!