Ennakkosuosikkina vuodenvaihteen alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin lähtevä Kanada julkisti torstaina alustavan joukkueensa Edmontonissa kuplassa pelattavaan kotiturnaukseensa.

Hallitsevan mestarin nimilista on hurjaa luettavaa, sillä ryhmä koostuu lähes yksinomaan NHL:n kärkivarauksista. Kirkkaimpana, joskin listalta vielä puuttuvana nimenä joukkue saattaa saada kisajoukkueeseensa kuluvan vuoden NHL:n ykkösvarauksen, New York Rangersiin ensi kaudeksi siirtyvän Alexis Lafrenièren.

Maan kiekkopomo Tom Renneyn mukaan Lafrenièren NHL-seuran GM Jeff Gorton on näyttänyt alustavasti vihreää valoa sille, että NHL:n tulevaisuuden supertähtiin povailtu hyökkääjä pääsisi joukkueen mukaan siinä tapauksessa, että NHL-kauden alku venyisi odotettua pidemmälle.

Kanadan leiriryhmän kokoonpano löytyy kokonaisuudessaan täältä!

Hockey Canada

@HockeyCanada
46 #WorldJuniors hopefuls to participate in an unprecedented 28-day @SportChek selection camp in Red Deer starting November 16.

PRESS RELEASE: hc.hockey/SelectionCamp
ROSTER: hc.hockey/CampRoster

Follow @HC_WJC and visit hockeycanada.ca/worldjuniors for more.