Mikä joukkue on NHL:n ensi kauden suurin mestarisuosikki? Asiantuntijalla selvä mielipide: ”Ylivoimainen ykkönen”

© Kuva: Getty Images
Ässät vieraana Hakametsässä! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Tampa Bay Lightningin mestaruudesta ei ole vierähtänyt montaakaan viikkoa, mutta Pohjois-Amerikassa ennakoidaan seuraavaa kautta jo kovaa kautta. NHL Networkin asiantuntija Mike Johnson latasi TV-lähetyksessä jo omat mestarisuosikkinsa ensi kaudelle.

Nelospaikalle Johnson nosti Washington Capitalsin. Joukkueen maalivahtiosasto on vahvistunut viime kaudesta, ja isoja lähtijöitä ei ole. Washington ei ollut täysin motivoitunut pudotuspeleihin kuplassa, mikä osittain selittää huonon menestyksen menneellä kaudella.

Kolmospaikalla arviossa oli Vegas Golden Knights. Seura vahvistui viime kaudesta huomattavasti kaappaamalla vapailta markkinoilta Alex Pietrangelon. Maalivahtiduokin on NHL:n parhaita ellei paras.

Johnsonin papereissa oli kuitenkin yksi ehdoton ykkönen: Colorado Avalanche.

– Colorado on selvä ykkönen minulle, ylivoimainen ykkönen. Joukkueen uudet hankinnat, vähäiset lähtijät ja tämän kauden kokemukset ovat kypsättäneet heitä. Hieman paremmalla tuurilla ja vähemmillä loukkaantumisilla he pelaavat kotiedulla pudotuspelit loppuun asti, Johnson arvioi.

Johnsonin mestarisuosikit:

  1. Colorado Avalanche
  2. Tampa Bay Lightning
  3. Vegas Golden Knights
  4. Washington Capitals
  5. St. Louis Blues
Ässät vieraana Hakametsässä! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!