Markus Granlund yltynyt hurjaan pisteputkeen KHL:ssä – hätyyttelee jo pörssikärkeä

© Kuva: AK Bars

Salavat Julajev Ufan riveihin täksi kaudeksi NHL:stä siirtynyt Markus Granlund on yltynyt KHL:ssä hurjaan pisteputkeen.

27-vuotiaan suomalaissentterin peräkkäisten otteluiden pisteputki on venähtänyt nyt jo seitsemän ottelun mittaiseksi. Ufan tähtihankinta on nakutellut noissa peleissä tehot 4+8=12. Koko kauden pistesaldo näyttää 11 pelin jälkeen lukemaa 7+10=17.

Granlundin alkukauden suoritus oikeuttaa neljänteen sijaan KHL:n pistepörssissä, tasapistein 10 maalia iskeneen seurakaveri Teemu Hartikaisen kanssa. Granlund yrittää kasvattaa pisteputkeaan tänään keskiviikkona Ufan matkatessa Vitjazin vieraaksi kello 19.30 käynnistyvään otteluun.

Keskiviikon KHL-kierroksella tositoimissa nähdään myös Helsingin Jokerit, joka kohtaa vieraissa Barys Nur-Sultanin. Helsinkiläisten kello 16.30 käynnistyvä ottelu on tuttuun tapaan katsottavissa Viaplayn suoratoistopalvelusta sekä V Sportilta.