Lähde: NHL:n vapaiden markkinoiden himoituin nimi iski pöytään hurjan palkkavaatimuksen – tulleet tarjoukset ei päätä huimaa

© Kuva: Getty Images

Florida Panthersia viime kaudella edustanut hyökkääjä Mike Hoffman on tällä hetkellä yksi NHL:n vapaiden markkinoiden himoituimmista nimistä.

The Athletic -lehden toimittaja Pierre LeBrunin tietojen mukaan Hoffman on kuitenkin ajautunut ikävään pattitilanteeseen, sillä COVID-19:n luoma epävarma tilanne on heikentänyt NHL-seurojen tarjouksia.

Vaikka Hoffman on takonut viimeisen kuuden kauden aikana viidesti yli 25 maalia, on NHL-seurojen haastavaa tarjota hänelle mielettömiä summia.

– Ne tarjoukset mitä Hoffman on saanut, ovat vaihdelleet 3,5 miljoonan dollarin ja 4,5 miljoonan dollarin välillä. Hän tulee kyllä saamaan vielä lisää tarjouksia, mitä lähemmäksi vuoden vaihdetta pääsemme. Tarjoukset eivät ole lähdössä minnekään, LeBrun kertoi.

LeBrunin mukaan Hoffmanin leirissä pyydetään jopa 6,5 miljoonan dollarin palkkaa. Viime kaudella 5,1 miljoonaa dollaria tienanneen kanadalaisen kerrotaan suostuvan yksivuotiseen sopimukseen.