Kova vahvistus Liigaan! Winnipeg Jets -hyökkääjä Kristian Vesalainen lainattiin tuttuun seuraan

© Kuva: Getty Images

Kristian Vesalainen saapuu lainalle Suomeen.

Winnipeg Jets tiedottaa Twitterissä, että 21-vuotias suomalaishyökkääjä liittyy toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella HPK:n mukaan. Hämeenlinnalaisseura on Vesalaiselle entuudestaan tuttu seura kausilta 2016-17 ja 2017-18.

– Olen sanonut, että luotamme niihin, jotka sitoutuvat HPK:hon koko kaudeksi. Tämä on strategiamme mukainen liike. Kristian on valmis pelaamaan Hämeenlinnassa, mikäli oikeanlaista paikkaa ei Pohjois-Amerikassa tarjota. Kristian vahvistaa joukkuettamme, tiedämme mitä saamme ja hän tietää, mihin saapuu, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi seuran tiedotteessa.

NHL-organisaatiossa Vesalaisella on ollut vaikeaa. Jetsin NHL-miehistössä suomalainen on pelannut ainoastaan viisi ottelua. Muuten vastuuta on tullut AHL:n Manitoba Moosessa.