Koronaviruksen kouriin joutuneen ”suomalaisjoukkueen” tulevaisuudesta uutta tietoa – edessä hurja tauko peleistä

© Kuva: Juha Tamminen

Ruotsalaismediat kertovat, että koronavirus piinaa Ruotsin pääsarja SHL:ssä pelaavaa Linköpingiä urakalla.

Aiemmin kerrottiin, että joukkueessa olisi noin parikymmentä tartuntaa. Nyt tiedossa on, että seurassa on todettu peräti 24 tartuntaa, jonka takia usea sen ottelu on siirretty. Tartunnat alkoivat leviämään lokakuun puolen välin jälkeen.

Nyt lauman tulevaisuuden suunnitelmat ovat tarkentuneet, eivätkä ne kuulosta lainkaan hyviltä. Joukkue on pelannut edellisen kerran 17. lokakuuta, ja seuraavan kerran se pelannee vasta Karjala-turnauksen jälkeen 10. marraskuuta.

Ottelumäärät ovat pysyneet Ruotsin pääsarjajoukkueiden kesken suhteellisen tasaisina, sillä ennen tiistai-iltaa jokainen lauma on pelannut kahdestasta 11:een ottelua. Nyt pelimääriin alkaa tietysti tulemaan isoja eroja.

Linköpingiä edustavat sinivalkoisista maalivahti Jussi Rynnäs, puolustaja Petteri Nikkilä sekä hyökkääjät Jarno Kärki, Niko Ojamäki, Oula Palve ja Jaakko Rissanen.