Käykö Patrik Laineelle niin kuin Teemu Selänteelle? Winnipegissä pelätään pahinta: ”Fanit katsovat tilannetta kauhulla”

© Kuva: Getty Images

Patrik Laine on ollut viimeisen viikon aikana yksi NHL:n puhutuimmista nimistä. Suomalaistykin agentti ilmoitti, että tiet Winnipeg Jetsin kanssa eroavat ennemmin tai myöhemmin.

Asiaa perattiin läpi Sportsnetin lähetyksessä. Paikallistoimittaja Sean Reynoldsilta kysyttiin, uskooko hän Laineen kauppaamisen olevan tässä vaiheessa väistämätöntä.

– Uskon. En usko, että tässä olisi tarvinnut käydä näin. Patrik Laine tykkäsi olla täällä, arvostaa fanikuntaamme ja hän olisi menestynyt täällä. Patrik Laine on todella itsevarma ja motivoitunut pelaaja, ja hän haluaa kiekkoa lapaansa ja mahdollisuuksia. Hän on toistuvasti todistanut olevansa NHL:n parhaita maalintekijöitä. Hän kysyy koko ajan itseltään, miksei yksi NHL:n parhaista maalintekijöistä pelaa ykkösketjussa. Hän sanoikin niin ennen viime kauden alkua, Reynolds kommentoi.

– Vaikka Jets nyt antaisi hänelle nuo minuutit, hän varmaan ajattelisi niin paljon potentiaalia menneen hukkaan, että hän haluaisi aloittaa uudestaan jossain muualla.

Laineen siirtoskenaario on nostanut Winnipegissä myös paljon vanhoja haavoja ja painajaisia pintaa.

– Voin kertoa, että Patrik Laineen suosio tässä kaupungissa on massiivinen. Minulla on kaksi nuorta tytärtä ja käyn joskus puhumassa heidän kouluissaan. Pelaaja, josta lapset kysyvät aina, on Patrik Laine, Reynolds kertoo.

– Aikoinaan Jets menetti ykköstähtensä kuten Dale Hawerchukin ja ennen kaikkea Teemu Selänteen. Winnipegin fanit tiesivät, mitä he menettivät Selänteessä. Tilanne oli heille kamala. He joutuivat katsomaan seuraavat 15-20 vuotta, kun Teemu Selänne oli muualla se tähti, jollaiseksi he tiesivät hänen kehittyvän. Patrik Laine on siitä seuraava versio. Fanit katsovat tilannetta kauhulla ja ajattelevat, että tässä on seuraava kaveri, joka lähtee ja onnistuu muualla. Tämä on painajaisskenaario, joka toistuu Winnipegissä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.