© Kuva: Taneli Niinimäki

KalPa – Kärpät: Jatkuuko voittoputki?

Liiga
KalPa – Kärpät
Perjantai 16.10. klo 18:30

Perjantain liiganosto otetaan Kuopiosta, jossa kaksijakoisen alkukauden pelannut KalPa haastaa puhtaalla pelillä taaplaavan Kärpät. Myös Liigan, kuten monen muunkin urheilulajin ja -sarjan yllä leijuu tällä hetkellä tummia pilviä vallitsevan tilanteen takia. Voimme vain toivoa, että tilanne paranisi mahdollisimman pian.

KalPa otti edellisessä ottelussaan kauden toisen voittonsa JYPistä. KalPan voitto oli ansaittu, mutta JYP oli otteissaan onnettoman tehoton. Ottelun ratkaisu oli KalPan terävämpi erikoistilanteiden pelaaminen. Kyseessä oli joka tapauksessa Tommi Miettisen suojattien kauden paras ottelu, sillä niukka voitto Jukureista tai kuusi takaiskumaalia Tapparaa vastaan eivät vielä vakuuttaneet liikaa.

Kärpät oli vierasottelussaan Pelicansia vastaan koko ajan potkun verran edellä ja voitti täysin ansaitusti. Uutta kevättä elävä Jesse Puljujärvi kuittasi ottelussa tehot 2+1. Kärppien valmius heti kauden alussa on silmiinpistävää: Mikko Mannerin joukkio pelaa illasta toiseen laadukkaasti materiaalinsa edellyttämällä tasolla. Justus Annunen avasi kautensa Lahdessa mallikkaalla esityksellä.

Lyö vetoa ottelusta:

Vaikka niittisuosikkien Liigassa pelaaminen on normaalisti oikotie köyhäinapuun, on tässä ottelussa oltava Kärppien puolella, mitä vetoihin tulee. Normaaliesityksellä tuloksena on vierasvoitto ja vetosuositus on Kärpät voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,68.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

Kertoimet ottelulleKalPa - Kärpät16.10.2020