Liiga
JYP – Ilves
Tiistai 27.10. klo 18:30

Liiga jatkuu tiistaina useamman ottelun voimin. Vetoennakossa raapaistaan JYPin ja Ilveksen välistä dynamiikkaa. Isännille kauden alku ei ole ollut helppo millään rintamalla – varsinkin talouspuoli sakkaa koronan ja verokarhun kynsissä pahasti, eikä taannoisesta valmentajien lomautuksesta jäänyt hyvä maku. Ilves porskuttaa vahvalla miehistöllään, mutta pari notkahdustakin alkukauteen mahtuu.

JYP otti uudella valmennusryhmällään avausvoiton Sportista selkein lukemin. Ei joukkueen peli kuitenkaan mitään valmista ole. TPS:lle kärsittiin lauantaina jatkoaikatappio ottelussa, joka oli turkulaisten hallussa, mutta Veini Vehviläisen täysosumapeli takasi Hurrikaanille pisteen. Jatkossa täytyisi ainakin ylivoimapeliin keksiä uusia kuvioita, sillä jyväskyläläisten ylivoima on toistaiseksi ollut Liigan nuhaisinta.

Ilves oli perjantaisessa Tampereen derbyssä huikean hyvä ja vei pisteet täysin ansaitusti Tapparalta. Lauantaina nähtiin, etteivät päivät ole veljiä keskenään: itseensä tyytyväiset tupsukorvat olivat avauserässä taistelevaa Sportia vastaan täysin kuutamolla. Jatkossa otteet kyllä paranivat, mutta pisteet lähtivät silti Vaasaan. Joona Ikonen loukkaantui Sport -ottelussa ja on poissa kuukausia.

Lyö vetoa ottelusta:

Ilveksen vierashistoria JYPistä on hirveää luettavaa – voidaan hyvin puhua jonkunlaisesta inhokkipaikasta. Tällä hetkellä joukkueiden voimasuhteet ovat tietenkin Ilvekselle suosiolliset, mutta tässä tapauksessa historiaakaan ei voi kokonaan pyyhkiä pois. Tähän otteluun otetaan varovaista positiota kotimenestyksestä tasoituksella – vetosuositus on Tasoitusveto – JYP +0.5 kertoimella 1,95.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO