Jokerien Mikko Lehtonen jatkaa karmeassa vireessä – murskavoitossa jälleen huimat tehot

© Kuva: www.hawk.ru

Jokerit murskasi Spartak Moskovan kotikaukalossaan peräti 7–1. Voitto oli helsinkiläisryhmälle jo kolmas putkeen. Yhdeksästä ottelusta on nyt kasassa kuusi voittoa, ja tappioistakin yksi menee alkukauden Valko-Venäjä-episodin piikkiin.

Spartak-voiton takuumiehenä hääri vähemmän yllättävä nimi: puolustaja Mikko Lehtonen. Toronto Maple Leafsista lainalla pelaava Lehtonen tempaisi illan aikana kaksi komeaa lämärimaalia ja päälle kaksi maalisyöttöä.

Lehtosen pistesarakkeesta löytyy kahdeksan pelatun ottelun jälkeen huimat 6+6 tehopistettä.

Spartakia vastaan Jokereilta osuivat myös Eeli Tolvanen, Brian O’Neill, Jonathan Pudas sekä kaksi kertaa viimeistellyt Veli-Matti Savinainen.

Lehtosen maalit näet alta.