Jättisopimus tulossa? Miro Heiskaselle povataan hurjaa vuosipalkkaa

© Kuva: Getty Images

NHL-seura Dallas Starsin kärkipuolustajaksi kahden kauden aikana nousseen Miro Heiskasen tulokassopimus kattaa vielä tulevan kauden, minkä jälkeen puolustajan uskotaan rustaavan todella rahakaan jatkosopimuksen seuransa kanssa.

21-vuotias Heiskanen iski viime kauden 68 runkosarjapelissä tehot 8+27=35. Kuplapudotuspeleissä tahti kiihtyi entisestään liukasliikkeisen suomalaisen taottua 27 peliin lähes käsittämättömät 26 (6+20) pistettä.

Dallas Morning Newsin Matthew DeFranks uskookin Heiskasen seuraavan sopimuksen takaavan nuorukaiselle jopa 8-9 miljoonan dollarin vuositulot.

DeFranks vertaa Heiskasen suoritustasoa Ottawa Senatorsin Thomas Chabotiin, joka kuittaa ensi kaudella voimaan astuvasta 8-vuotisesta sopimuksestaan kahdeksan miljoonan dollaria kaudessa. Heiskasta kaksi vuotta vanhempi Chabot iski päättyneellä kaudella pelaamissaan 71 ottelussa tehot 39 (6+33) tehopistettä.