Hunajacast: TPS:n kanssa neuvotteluita käynyt Mikko Koivu paljastaa, miten hän päätyi Columbukseen

© Kuva: Getty Images

Mikko Koivu edustaa tulevalla NHL-kaudella Columbus Blue Jacketsia, vaikka muitakin vaihtoehtoja löytyi.

37-vuotias suomalaissentteri paljastaa Hunajacast-podcastissa, miten hän päätyi Blue Jacketsiin. Koivun pöydällä oli ratkaisuhetkillä kolme eri tarjousta, mutta valinta oli hänelle selkeä.

– Keku (Kekäläinen) otti yhteyttä ja kertoi, että kiinnostusta on. Sitten mentiin hieman takapakkia, kun hän soitti, ettei saatukaan raivattua tilaa palkkakaton puitteissa. Mutta yhtäkkiä muutama tuntia myöhemmin hän soittaa uudelleen, ja ihmettelen, että mitä se nyt soittaa. Sitten hän sanoi, että toivottavasti et ole tehnyt päätöksiä, että saatiinkin tilaa.

– Loppujen lopuksi vaihtoehtoja oli oikeastaan kolme, ja pelaajana ainakin itselle on tärkeää tunne, että seura haluaa sut. Sitten kun on itse henkisesti tehnyt päätöksen, että haluaa sinne (Columbukseen), niin se kävi todella nopeasti ja kivuttomasti. Se oli mulle loppujen lopuksi helppo päätös, Koivu kertoi Hunajacastissa.

Ennen kuin kokenut sentteri sai NHL:stä tarjouksia, hän kävi neuvotteluita myös TPS:n kanssa. Liigaan paluu oli vaihtoehto, mutta tällä kertaa NHL:stä tuli niin hyviä tarjouksia, ettei Turkuun paluu ollut enää kärkipään vaihtoehtoja.

– Kyllä siihen oli (Liiga-paluuseen) realistinen mahdollisuus ja se oli houkutteleva vaihtoehto, mutta siinä vaiheessa, kun NHL:ssä on ollut näin pitkään, niin sitä myöskin osaa itse arvostaa. Ja kun sai hyvän mahdollisuuden, niin halusi sitten tarttua siihen, Koivu kommentoi.

LUE MYÖS NÄMÄ UUTISET KOIVUSTA:

Ottajia riitti! Kova paljastus: myös nämä NHL-seurat tavoittelivat Mikko Koivua

Jarmo Kekäläinen: näistä syistä Mikko Koivu vahvistaa Columbus Blue Jacketsia