HIFK:n NHL-avut hurjalla pelipäällä! Tuore Winnipeg-vahvistus osui heti – katso maalit täältä

© Kuva: Taneli Niinimäki

Helsingin IFK:n NHL-avut nousivat ratkaisijoiksi joukkueen napattua 4-3-kotivoiton Porin Ässistä tiistain ainoassa Liiga-kamppailussa.

Florida Panthersin tuore ykkösvaraus Anton Lundell löi ensitahdit iskemällä avauserässä kaksi maalia. Toisessa erässä maalinteossa onnistui ylivoimalla Winnipeg Jetsistä lainattu sentteri Joona Luoto.

Jatkoajalle venyneen ottelun sankariksi nousi lopulta Columbus Blue Jacketsin ruotsalaisvahvistus Emil Bemström, joka iski ottelun voittomaaliksi jääneen 4-3-osuman. Osuman myötä NHL-avut – tai Lundellin tapauksessa NHL:n tulevaisuuden suomalaisnimi – vastasivat kaikista helsinkiläisten maaleista.

Liiga jatkuu keskiviikkona kolmen ottelun voimin (KooKoo-Pelicans, Tappara-Sport ja TPS-HPK).