Ässät tiedottaa nettisivullaan lanseeraavansa uudet yhteisöliput ja -kausikortit, joiden tarkoituksena on sekä tukea seurayhteisöä että tehdä hyväntekeväisyyttä.

Liput ja kausikortit ovat tiedotteen mukaan tavallisia pääsylipputuotteita, mutta porilaisryhmä ohjaa ne ostajan valitsemalle hyväntekeväisyyskohteelle tai muulle julkiselle toimijalle.

Yhteistyössä ova toistaiseksi mukana muun muassa Icehearts, lapsisyöpäpotilaiden kerho Syöpykät sekä Satasairaalan henkilökunta.

– Olemme saaneet paljon viestejä, joissa seurayhteisömme jäsenet ovat ilmaisseet haluaan tukea seuraa. Olemme täällä Ässissä erittäin kiitollisia kaikesta tuesta, jota olemme saaneet viime aikoina. Tämä on erittäin konkreettinen tapa auttaa meitä ja tehdä samalla hyväntekeväisyyttä, toteaa Ässien toimitusjohtaja Mikael Lehtinen ja jatkaa:

– Porin alueella on useita yleishyödyllisiä toimijoita sekä muita yhteisöjä, jotka tekevät valtavan upeaa työtä. Toivottavasti mahdollisimman moni heistä ilmoittautuu tähän mukaan.

Liiga-joukkueiden tilanne ei näytä sarjan ensimmäisen reilun viikon jälkeen helpolta, sillä otteluissa on käynyt erittäin vähän yleisöä jopa pienentyneeseen kapasiteettiin nähden.

Esimerkiksi perjantai-illan HPK-Lukko-ottelussa katsojia oli paikalla ainoastaan 651. (lue lisää täältä)

Myöskään Ässien yleisömäärät eivät todennäköisesti aiheuta porilaisten toimistolla hurraa-huutoja. Kolmen ensimmäisen kotiottelun keskiarvo on rapiat 1500 katsojaa per peli.