Ottawa Senatorsille on kantautunut lisää huonoja uutisia tämän syksyn NHL:n varaustilaisuudessa kolmantena pelaajana valittuun Tim Stützleen liittyen, kertoo The Athletic.

The Athleticin toimittajan Hailey Salvianin mukaan Senators voi menettää Stützlen koko ensi kauden ajaksi. Taustalla ei tosin ole Stützlen aikaisemmin kärsimä loukkaantuminen, joka pitää hänet sivussa kaukaloista lähes loppuvuoteen asti.

Salvian raportoi, että Senators ei saa tehdä Saksassa Alder Mannheimissa pelaavalle Stützlelle NHL-sopimusta, sillä Euroopan ja DEL-liigan sääntöjen mukaan takaraja NHL-sopimuksen tekemiselle on elokuun 15. päivä.

18-vuotias Stützle voi pelata Senatorsin riveissä ensi kaudella vain sillä ehdolla, jos Mannheimin GM Jan-Axel Alavaara suostuu purkamaan nuoren tähtihyökkääjänsä sopimuksen, ja Saksan jääkiekkoliitto hyväksyy tämän.

– Stützlen sopimuksen ikkuna on sulkeutunut, eikä se avaudu, kun vasta DEL-kauden päätyttyä tai MM-kisojen aikaan. Tämä voi mennä niinkin myöhäiseksi kuin kesäkuulle 2021, Salvian valaisi.