Connor McDavid auttoi Edmonton Oilersia – seura teki kovan luokan hankinnan: ”Hän otti minuun yhteyttä”

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilers teki lauantaina merkittävän pelaajahankinnan, kun joukkueen puolustus vahvistui Tyson Barriella.

Kokenut 29-vuotias puolustaja suostui allekirjoittamaan koronavirustilanteen vuoksi yksivuotisen sopimuksen, vaikka hän olisi halunnut pidemmän diilin. Siirtoa avitti Oilers-kapteeni Connor McDavidin puhelu.

– McDavid otti minuun yhteyttä kaksi päivää sitten kertomalla, että hän olisi iloinen nähdessään minut. Meillä oli myös pieni keskustelu GM Ken Hollandin kanssa pitkäaikaisen sopimuksen mahdollisuudesta, mutta tällä hetkellä emme edes tiedä, miten uuden kauden tilanteen kehittyy, pelataanko kuplassa vai sen ulkopuolella, joten olen vain hyvin keskittynyt auttamaan joukkuetta, Barrie kommentoi NHL.comin haastattelussa.

Kanadalaispuolustaja on vaihtanut viime aikoina tiuhempaan seuraa, sillä hän ehti pelaamaan Toronto Maple Leafsissa ainoastaan yhden kauden ajan.