Colorado Avalanchen kausi päättyi isoon pettymykseen. Joukkue lähti pudotuspeleihin yhtenä suurimmista mestarisuosikeista, mutta joukkueen tie päättyi jo toisella kierroksella Dallas Starsia vastaan.

Ensi kaudeksi joukkueeseen on tulossa muutoksia. The Athleticin toimittaja Ryan Clark kirjoittaa, millainen pelaaja Coloradolla on kiikarissa.

– Seura tutkii mahdollisuutta hankkia uusi puolustaja, jolla on hallittavissa oleva palkkatilanne. Niissä skenaarioissa mahdollisuuksiin mahtuu kolmen joukkueen vaihtokauppa tai katsoa, mitä vapailla markkinoilla tapahtuu, Clark kirjoittaa.

– Ymmärrykseni mukaan seura on halukas tekemään yksivuotisen sopimuksen, joka maksaa 4 miljoonaa dollaria, jos se tarkoittaisi yhtä lisäpuolustajaa heidän nykyiseen miehistöönsä.

Clark mainitsee myös, että Colorado on todennäköisesti kauppaamassa pois puolustaja Nikita Zadorovin. Useat seurat ovat osoittaneet kiinnostusta 196-senttistä ja 104-kiloista puolustajaa kohtaan.

Zadorovin sopimus päättyi tähän kauteen. Hän on rajoitettu vapaa agentti, mutta huhujen mukaan 25-vuotiaan palkkapyyntö on liikaa Coloradolle. Menneellä kaudella hän iski runkosarjassa 64 ottelussa tehot 4+9=13.