Anton Lundellilta ruma ylilyönti! Iski vastustajaa mailalla surutta niskaan – katso tilanne

© Kuva: Juha Tamminen

HIFK:n superlupaus Anton Lundell on ollut Liigan alkukauden valovoimaisimpia tähtiä. Florida Panthersin ykköskierroksen varaus on iskenyt yhdeksässä ottelussa tehot 8+2=10 ja samalla näpäyttänyt niitä skoutteja, jotka eivät uskoneet hänen kiekollisiin kykyihinsä.

Eilisessä ottelussa HPK:ta vastaan Lundell ei saanut tililleen tehopisteitä. HIFK koki kirvelevän 1-4 tappion, mikä tuntui käyvän myös nuoren tähden tunteisiin.

Kolmannen erän viimeisillä hetkillä Lundellilla pimeni täysin. Hän pysäytti keskialueella HPK:n Jere Innalan rynnistyksen kohti tyhjää HIFK-maalia. Pienen laitaväännön jälkeen Innala lähti luistelemaan keskustaa kohti, Lundell seurasi häntä ja isku rajulla poikittaisella mailalla Innalaa suoraan niskaan.

Tilanteen nosti Twitterissä esiin tarkkasilmäinen kiekkofani Aki Lairi.