Tampa Bay siirtyy jatkoaikavoitolla finaaleihin! Kukaan ei ollut ensin varma, menikö voittomaali sisään – katso tilanne

© Kuva: Getty Images

Tampa Bay Lightning siirtyy Stanley Cup -finaaleihin otteluvoitoin 4-2. Ratkaiseva voitto New York Islandersista syntyi viime yönä ensimmäisessä jatkoerässä 2-1 lukemin. Finaaleissa vastaan tulee Dallas Stars.

Dramaattisesta voittomaalista vastasi Anthony Cirelli. Hän pääsi iskemään kiekkoa sisään aivan maalin edestä, eikä Cirelli itse saati sitten joukkuekaverit tai selostajat olleet hetkeen varmoja, missä kiekko oli. Cirelli joutui useaan otteeseen varmistamaan  tehneensä maalin, ennen kuin uskalsi tuulettaa kunnolla.

Peli oli kokonaisuudessaan jälleen Tampa Bayn hallintaa. Laukaukset olivat selvästi joukkueen eduksi 48-27 lukemin.

Voit katsoa Cirellin ratkaisumaalin alta.