Synkät uutiset jatkuvat: Pelicans tiedottaa uusista irtisanomisista – ”Pakollisia toiminnan jatkon turvaamiseksi”

© Kuva: Juha Tamminen
Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Pelicans tiedottaa nettisivullaan Liiga-joukkueen taustayhtiö Lahden Pelicans Oy:n ja Pelicans Ravintolat Oy:n tiistaina päättyneiden yt-neuvotteluiden tuloksista.

Lahtelaisseuran mukaan Lahden Pelicans Oy irtisanoo kolme työntekijäänsä ja Pelicans Ravintolat Oy puolestaan yhden työntekijän.

– Henkilöihin kohdistuvat säästötoimenpiteet ovat aina erittäin ikäviä, mutta tässä tapauksessa pakollisia yhtiön toiminnan jatkon turvaamiseksi. Haluamme kiittää henkilöstöä hyvähenkisistä neuvotteluista ja ymmärryksestä yhtiön tilaa kohtaan. Nyt tehdyt henkilöstöratkaisut ovat osa yhtiöiden uudelleen organisoimista, joiden tarkoituksena on tehostaa toimintaa ja tuoda merkittäviä säästöjä, toteaa Pelicansin toiminnanjohtaja Lauri Pöyhönen.

Pelicans on joutunut tekemään tänä vuonna raskaita ratkaisuja.

Jo keväällä käytyjen yt-neuvotteluiden seurauksena kolme henkilöä irtisanottiin ja koko muu henkilöstö, mukaan lukien myös pelaajat, lomautettiin porrastetusti kolmen kuukauden ajaksi.

Lahtelaisseuran taustalla on riittänyt viime aikoina muutenkin myllerrystä. Seuran pääomistaja Pasi Nurminen hyllytettiin reilu viikko sitten joukkueen toiminnasta häneen kohdistuneiden rikosepäilyjen vuoksi. (lue lisää täältä)

Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!