Patrik Laine nousi jälleen siirtohuhuihin – toistaako Winnipeg vanhan temppunsa? ”Jotain on tekeillä”

© Kuva: Getty Images

Patrik Laineen nimi pyörii tällä hetkellä lähes päivittäin NHL:n kuumina käyvissä siirtospekulaatioissa.

Winnipeg Jetsin tähtihyökkääjän nykyinen sopimus umpeutuu tulevan kauden jälkeen, ja kanadalaisseuran uskotaan useiden lähteiden mukaan olevan valmis luopumaan 22-vuotiaasta suomalaisesta nyt, kun tästä saatava vaihtoarvo olisi yhä korkealla.

Oilers Now -ohjelmassa vierailleen Sportsnetin NHL-sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmanin mielestä suomalaistykin siirto saattaa olla pian täyttä todellisuutta.

– Laineen tilanne on mielenkiintoinen. Jotain on tekeillä. En tiedä onko Laine onneton vai mitä. Luullakseni hän haluaisi pelata Mark Scheifelen kanssa, enkä ole varma onko Winnipegillä samat ajatukset, Friedman spekuloi Oilers Now -ohjelmassa.

– Winnipeg on tajunnut, ettei jatkosopimuksen solmiminen tule olemaan helppoa ja että seuran saattaisi olla parasta kaupata hänet nyt. Se on mahdollista, asia on ehdottomasti tapetilla, toimittaja arvioi.

Friedman muistuttaa Jetsin toimineen samalla tavoin huippupuolustaja Jacob Trouban kanssa, jonka seura kauppasi New York Rangersiin ennen uuden sopimuksen solmimista.

– He tajuavat, että mitä lähemmäs rajoittamattoman vapaan agentin statusta Laine tulee, sitä todennäköisemmin he joutuvat kauppaamaan hänet, toimittaja arvelee lopuksi.


PÄIVÄN VIHJE: JYP – KALPA

Viekö KalPa perjantain hegemoniaottelun nimiinsä?