Winnipeg Jetsin Patrik Laine ja Nikolaj Ehlers ovat nousseet viime päivinä tiuhaan NHL:n siirtohuhujen keskiöön.

TSN:n Frank Seravalli nosti aiemmin viikolla nuoren tähtikaksikon taannoin kärkisijoille omassa TOP 20 -siirtokohteiden listauksessaan. Arvostettu sisäpiiritoimittaja Darren Dreger puolestaan vertaili pelaajia keskenään nostaen Laineen kaksikosta arvokkaammaksi siirtokohteeksi. Suomalaisen asenne sai tosin Dregeriltä pyyhkeitä.

– Laineen nimi on korkeammalla siirtokohteiden listalla, koska Ehlers tyytyy vähempään. Paul Maurice voi peluuttaa häntä kahden kärkiketjun tai kahden alimman ketjun hyökkääjänä, ja hän pelaa aina samalla tyylillä. Laine on erityislaatuisempi tapaus: hän on iloinen vain pelatessaan Mark Scheifelen rinnalla, Dreger arvioi.

Laineen nykyinen sopimus kattaa vielä ensi kauden. Tanskalaishyökkääjä Ehlersin pitkä sopimus umpeutuu vasta keväällä 2025.

LUE MYÖS: NHL-toimittaja: tässäkö Winnipegin uusi kakkossentteri – Patrik Laine vaihtonappulana?