Mikko Koivu palaa pian Suomeen – kultaleijona liittymässä TPS:n treenivahvuuteen: ”Haluan antaa itselleni mahdollisuuden pelata, jos oikea tilaisuus tulee eteen”

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wildilta ilman sopimustarjousta jäänyt seuraikoni Mikko Koivu kertoi äskettäin jatkosuunnitelmistaan ja -ajatuksistaan. Hän oli viitannut muun muassa NHL:n suomenkielisen sivuston mukaan siihen, että pelihaluja todellakin on, vaikka Wild-kohtalo olikin haikea.

– Muistot tekevät tästä haikeaa, varsinkin nyt kun olen vielä täällä kaupungissa ja näen pitkäaikaisia ystäviä. Päällimmäisenä mielessä ovat kuitenkin ne hienot hetket.

– Aikuisiällä elämä on ollut pitkälti täällä, eikä sitä ehkä ole vielä täysin sisäistänyt, mitä tässä tapahtuu. Väistämätöntä on, että jossain vaiheessa joukkue vaihtuu tai ura loppuu. Se on haaste, joka pitää käsitellä.

Vuoden 2011 maailmanmestarin ura ei ole vielä loppumassa, vaikka ikää on jääkiekkoilijaksi jo varsin paljon, 37 vuotta.

– Jos saan mahdollisuuden pelata, haluan tarttua siihen. Esimerkiksi koronavirustilanteen ympärillä on kuitenkin paljon kysymysmerkkejä. Haluan kuitenkin antaa itselleni mahdollisuuden pelata, jos oikea tilaisuus tulee eteen.

Lähde kertoi, että pelaaja matkustaa ensi viikolla Suomeen ja liittyy TPS:n harjoitusrinkiin pian.

Vaikka, tai varmaan juuri sen takia kun, arjessa kääntyy uusi sivu, oli Koivu haikeana.

– Kaiken käsittelemiseen meni pari viikkoa. Tunteet olivat sekalaiset. Tämä kuitenkin kuuluu tähän lajiin. Nyt pitää löytää uusi haaste ja jatkaa eteenpäin.

Wildin kapteenistoon kaudesta 2007-08 lähtien kuulunut turkulainen pelasi joukkueessa peräti 15 kauden ajan 1 028 runkosarjapeliä pistein 205+504=709 (+70). Uran yhdeksät pudotuspelit toivat vyölle 59 peliä tehoin 11+17=28 (-18).

LUE MYÖS:
Mikko Koivun kohtaloa perusteltiin – jatkuvasti pettyvä joukkue oli pakkoraossa: ”Jos sama laulu toistuu vuodesta toiseen, tulee siitä väsynyttä”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.