Pittsburgh Penguinsin GM Jim Rutherford on tehnyt puheissaan selväksi, että seurassa voidaan nähdä isojakin muutoksia ennen kauden 2020-21 alkua.

The Athletic -lehden tietojen mukaan Rutherford on käynyt NHL:n GM:ien kanssa neuvotteluja liittyen tähtipuolustaja Kris Letangin kauppaamisesta.

– Useiden lähteidemme mukaan Rutherford on tiedustellut muilta GM:iltä, että ovatko he kiinnostuneita Letangista. Lähteet kuitenkin väittävät, että Penguins-GM ei välttämättä yritä kuitenkaan kaupata Letangia, vaan hän tiedustelee puolustajansa mahdollista kauppa-arvoa, The Athletic -lehti kertoo.

7,25 miljoonan dollarin palkkaa vielä vuoteen 2022 asti nettoava Letang kuitenkin itse odottaa kauppaamista toiseen NHL-seuraan.

– Vaikka Rutherford on kertonut Letangille, että hän kuuluu seuran tulevaisuuden suunnitelmiin, on Letang silti kertonut lähipiirilleen, että hän odottaa Penguinsin kauppaavan hänet pois tämän offseasonin tai ensi kauden aikana, The Ahtletic kertoo perustaen tietonsa Penguinsin sisäpiirilähteeseen.