Tämänhetkisen tiedon mukaan lokakuun alussa käynnistyvän Liiga-kauden ylle saatiin tiistaina rutkasti tummia pilviä, kun Jukurit tiedotti joukkueessa paljastuneen tähän mennessä peräti 20 koronavirustartunaa. (lue lisää täältä)

Tapauksen seurauksena mikkeliläisryhmän pelaajat, huoltohenkilöstö, valmentajat, joukkueenjohto, sekä muutamia juniorijoukkueiden valmentajia on asetettu 14 vuorokauden karanteeniin.

Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula ilmaisi suuren huolensa.

– Uutinen Liiga ja Korona on valitettava. Syyllistäminen ei auta, ennakoiva toiminta kylläkin, Kerttula kirjoittaa Twitter-päivityksessään muistuttaen samalla, että vastaava voisi olla mahdollinen myös porilaisjoukkueessa.

Kerttula muistuttaa myös tilanteen äärimmäisestä vakavuudesta.

– Yksilön on viimeistään ymmärrettävä, että omien valintojen vastuu ei ulotu vaan joukkueeseen, seuraan, vaan koko yhteisöön.

Tommi Kerttula

@TommiKerttula
Uutinen #liiga ja Korona on valitettava. Syyllistäminen ei auta, ennakoiva toiminta kylläkin. Voi sattua myös #Ässät, vaikka asioista puhutaan joka päivä. Yksilön on viimeistään ymmärrettävä, että omien valintojen vastuu ei ulotu vaan joukkueeseen, seuraan, vaan koko yhteisöön.

LUE MYÖS: 20 tartuntaa! Liiga-joukkueesta pamahti karmea koronauutinen – koko joukkue karanteeniin

LUE MYÖS: KooKoossa kaksi koronavirusaltistumista – liigajoukkue pelaamassa viikon treenipelit normaalisti