NHL-toimittaja ehdottaa: Buffalon Jack Eichel lihoiksi – liikahtaisiko supertähti tällä tarjouksella?

© Kuva: Getty Images

NHL:n kellarikerrokseen lukeutuvan Buffalo Sabresin megatähti Jack Eichelin ympärillä pyörivät siirtospekulaatiot jatkuvat, vaikkakin kitkeriä kommentteja seuransa menestyksen puutteesta laukoneen kapteenin siirto toisaalle on yhä varsin epätodennäköistä.

NBC Sportsin toimittaja Brian Witt nosti pöydälle oman ehdotuksensa, joka ainakin äkkiseltään kuulostaa melko kesyltä vasta parhaita pelivuosiaan lähestyvän Eichelin tasoon nähden.

– Ottaen huomioon Buffalon tarpeet sekä palkkakaton, San Jose Sharksin potentiaalinen vaihtopaketti saattaisi sisältää seuraavaa: Brent Burns, Ryan Merkley, Jonathan Dahlen sekä 1. kierroksen varausvuoro – eikä sekään todennäköisesti olisi riittävä hinta. Burnsin talentti olisi varmasti houkutteleva Buffalon kannalta, mutta toisaalta hän on jo 35-vuotias. Unohtamatta sitä, että hänellä on sopimuksessaan osittain siirtopykälä, Witt ehdottaa.

NBC:n toimittaja tuntuu unohtavan ehdotuksessaan sen, että Buffalon suurimmat tarpeet löytyvät juurikin hyökkäyspuolelta. Seuran ykkösprioriteettina lieneekin uusien puolustajien sijaan nimenomaan löytää mitat täyttävä tutkapari Eichelille tämän kauppaamisen sijaan.

Wittin paketissa ehdottama hyökkääjä Dahlen on 22-vuotias 2. kierroksen varaus, joka iski viime kaudella Allsvenskanissa 51 peliin hurjat 77 tehopistettä. Miehen NHL-valmius on kuitenkin täysi kysymysmerkki, kuten myös pakin paikalla operoivan 19-vuotiaan toissa kesän 1. kierroksen varaus Merkleyn.

Konkaripuolustaja Burns suostuisi tuskin hänkään luopumaan siirtopykälästään ja viettämään uransa viimeisiä kausia NHL:n pohjilla rämpivässä Buffalossa.

Millaisella paketilla Eichel olisi mielestäsi järkevää kaupata? Kerro mielipiteesi Jääkiekon olohuoneessa!