NHL-sikailija on puhjennut kukkaan Coloradossa – tilastomuutos mykistää: ”Menen ihmisten ihon alle”

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanche on ollut hurjassa iskussa NHL-pudotuspeleissä. Ratkaisijoita on löytynyt ykkösketjun lisäksi laajalta rintamalta.

Yksi joukkueen kuumimmista pelaajista onkin Nazem Kadri. Kakkossentteri siirtyi seuraan viime kauden jälkeen Toronto Maple Leafsista.

Torontossa Kadri ei vakuuttanut. Hänen uransa päätyi seurassa sikamaiseen taklaukseen, josta hän sai pitkän pelikiellon. Kanadalaisseurassa ei enää haluttu katsella sentterin törttöilyjä.

Kun Kadrin tilastoja vertaa edellisiin pudotuspeleihin, hän on kuin uudestisyntynyt. Seitsemään otteluun hän on iskenyt tehot 4+4=8. Osumista kaksi on ollut vieläpä voittomaaleja.

Kaikkina Toronto-vuosinaan Kadri pelasi 19 pudotuspeliottelua. Niissä hän teki tehot 3+7=10 ja keräsi huimat 56 jäähyminuuttia. Näissä pudotuspelejä Kadri ei ole ottanut ainuttakaan jäähyä vaikka häntä on yritetty hiillostaa.

– Menen ihmisten ihon alle. Olen huomannut sen parin viime vuoden aikana. Isoin juttu on pysyä rauhallisena, Kadri kommentoi uutta mentaliteettiaan.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004