Miro Heiskanen teki seurahistoriaa – Roope Hintz tehoili Coloradon kuilun partaalle

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsin suomalaiskaksikko Miro Heiskanen ja Roope Hintz oli pelipäällä joukkueen napattua jo kolmannen voittonsa Colorado Avalanchesta maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Stars nappasi Hintzin (1+1) johdolla 5-4-voiton siirtyen ottelusarjassa jo 3-1-johtoon. Mikko Rantasen (0+1) ja Joonas Donskoin Avalanchen on voitettava kolme seuraavaa ottelua, muuten yhden tämän kauden ennakkoon suurimman mestarisuosikin Stanley Cup -jahti päättyy jo ennen lännen konferenssifinaaleja.

Heiskanen (0+1) kasvatti joukkueiden neljännessä kohtaamisessa pudotuspelien pistesaldonsa lukemaan 3+13=16 rikkoen samalla seurahistorian puolustajien yhden pudotuspelikauden piste-ennätyksen. Craig Hartsburg oli kirjauttanut keväällä 1981 Minnesota North Starsin paidassa aiemmat ennätyspinnat 3+12=15.

Katso Hintzin maali alta: