Jokerit teki huipputason kiinnityksen – suomalaistähti liittyi nopeasti joukkueeseen: ”Valmistan itseäni NHL:ään”

© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit
Stanley Cup jälleen katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Mikko Lehtonen edustaa myös tulevana syksynä Jokereita ainakin hetken aikaa.

Helsinkiläisseura tiedotti viikonloppuna, että se on päässyt lainasopimukseen KHL:n viime kauden parhaan puolustajan kanssa. Sopimus on voimassa siihen saakka, kunnes seuraavan kauden NHL-leirit käynnistyvät. Tätä päivää ei ole vielä tiedossa.

Lehtosen mukaan hänellä riittää paljon annettavaa Jokereille. Puolustaja liittyi joukkueen mukaan maanantaina.

– Haluan tuoda joka päivä sen työpanoksen ja -määrän, johon olen aikaisemminkin pystynyt. Kentällä tietysti samanlaista Bobia kuin viime kaudellakin. Hirveästi en halua muuttaa mitään, mutta koitetaan tehdä itsestä taas parempi pelaaja, sitä kautta auttaa Jokereita ja valmistaa itseä NHL:ään, puolustaja totesi Jokereiden haastattelussa.

Voit katsoa halutessasi Lehtosen haastattelun kokonaisuudessaan alta.

Stanley Cup jälleen katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!