© Kuva: Getty Images

Colorado – Vegas Golden Knights: Avalanche vyöryttää voiton?

NHL
Colorado – Vegas Golden Knights
Lauantai 08.08. klo 22:00

Samalla, kun NHL:n pudotuspeleihin karsitaan joukkueita, runkosarjan parhaat joukkueet pelaavat sijoitusotteluita, jotta pudotuspelien kaavio saadaan valmiiksi. Lauantai-iltana parhaaseen katseluaikaan nähdään todella kova ottelu, kun Colorado ja Vegas ottavat mittaa toisistaan. Liigan parhaimmistoon kuuluvien joukkueiden otteita on ilo katsella.

Colorado on voittanut molemmat tähänastiset sijoitusottelunsa. Erityisesti esitys Dallasia vastaan oli vakuuttava ja voittolukemat 4-0 vähintään oikeutetut. Joonas Donskoi oli ottelussa loistavalla pelipäällä ja kuittasi tehot 1+1. Avalanchen rosteri on kauttaaltaan laadukas, eikä heikkoja osa-alueita löydy etsimälläkään. Niinpä ei ole mikään yllätys, että joukkue kuuluu suosikkien joukkoon, kun tämän kauden Stanley Cup -voittajaa arvuutellaan.

Myös Vegas Golden Knights kuuluu potentiaalisiin kannun nostajiin. Myös se on voittanut molemmat kuplassa pelatut ottelut ja vauhtia tällä porukalla riittää. Puolustuksen suhteen pientä huolta herättää, että vastustajat ovat päässeet totuttua helpommin maalipaikoille. St. Louisia vastaan Vegas oli vahvempi läpi pelin, mutta pääsi rinnalle ja ohi vasta päätöserässä. Vegasin vahvuudesta puuttuu loukkaantunut Max Pacioretty.

Lyö vetoa ottelusta:

Molemmat joukkueet ovat luokaltaan kivikovia, mutta Colorado on vakuuttanut tähänastisissa peleissä enemmän. Siksi vetosuositus on helppo antaa Avalanchen voitosta: Colorado voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,25.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.