Leijonakonkari muisteli Erik Karlssonia – NHL-tähti dominoi Liigassa: ”Saattoi erätauolla mennä katsomaan saippuaoopperaa”

© Kuva: Juha Tamminen

Upean uran puolustajana tehnyt Ossi Väänänen muisteli Erik Karlssonin dominoivaa aikaa Jokereissa.

Useat varmasti muistavat ruotsalaistähden otteet työsulkukaudella 2012-2013. Puolustajien pistepörssin puolikkaalla kaudella voittaneella Karlssonilla oli Jokereissa aina pilke silmäkulmassa. Huippupuolustajan tekemistä oli ilo seurata sivusta.

– Erikistä huokui kopissa ennen kaikkea sellainen rentous ja iloisuus. Nuoremmat kundit olivat ihmeissään, kun Erik ja Valtteri Filppula saattoivat erätauolla mennä lämpiöön katsomaan saippuaoopperaa.

– Suomessa on totuttu keskittymään ja treenaamaan kaikki samalla tavalla, mutta se on oikeasti yksi lysti mikä on kullekin pelaajalle ominaisin tapa saada paras suoritus irti, Väänänen kertoi kaksi vuotta sitten NHL Suomen haastattelussa.

Tänä päivänä Karlsson edustaa San Jose Sharksia. 30-vuotias puolustaja on pelannut NHL:ssä pudotuspelit mukaan lukien jo yli 800 kamppailua.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.