Tapparalla kovat tavoitteet – näin kommentoi päävalmentaja Jussi Tapola: ”Se on unelma”

© Kuva: Juha Tamminen
Jokerit palaa kaukaloon perjantaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Jussi Tapola lähtee tulevaan liigakauteen nälkäisenä.

Tapparan päävalmentajaksi palannut kaksinkertainen Suomen mestari luotsi kertoi tamperelaisseuran kovista tavoitteista Liiga-podcastissa.

– Sen takia tätä hommaa tehdään, että oltaisiin parhaita ja pyritään voittamaan sarja. Se on vielä unelma ja kauaskantoinen tavoite. Ei meillä ole syytä alkaa himmailla ja asettaa muita tavoitteita. Se, että pystyy menestymään, on monen asian summa, ja minä olen ollut onnekas, että olen päässyt hyvään organisaatioon, minulla on ollut hyviä pelaajia ja valmentajakavereita ja hyvä organisaatio tukena. Se on mahdollistanut sen, että on menestynyt ja voinut olla mukana menestyvässä joukkueessa, Tapola kommentoi podcastissa.

Viime vuodet ovat olleet Tapolalle hyvin erilaisia, joten ei mikään ihmekään, että penkin takana seisoo menestyksennälkäinen mies.

– Ei tätä hommaa kannata tehdä, jos maha on täynnä. Sitten kannattaa tehdä jotain muuta. Minulla on sellainen tauko ja olen nähnyt toistakin puolta jääkiekosta KHL:ssä, että kun joukkue ei ole pystynyt voittamaan säännöllisesti, ja ei ole ollut riittävän vahva tietyissä asioissa, ei arkikaan ole ihan niin ruusuista aina ole. Siinä mielessä osaa arvostaa sitä, että on riittävän hyvä joukkue ja kilpailukykyinen organisaatio, jolloin voittaminen on mahdollista, kunhan kaikki palaset loksahtavat kohdalleen, Tapola sanoo.

Lähteet: Liiga-podcast, Liigan sivut

Jokerit palaa kaukaloon perjantaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!