Patrik Laine muiden tähtien rinnalla osana täydellistä pelaajaa – suomalaislingon laukaus kerää ylistystä

© Kuva: Getty Images

Mediajätti ESPN rakensi täydellisen pelaajan, ja sellaisen yksi osa olisi Patrik Laine kuteineen.

Winnipeg Jetsin pelaaja on valtamedian toimittajien mukaan maailman nopein virittämään kutinsa. Nashville Predatorsin maalivahti Pekka Rinne on kertonut suomalaistykin olevan lahjakkain laukoja, kenet hän on koskaan tavannut.

– Laine pystyy kiskaisemaan kutinsa oikelta, mutta laukaus voi painua vasempaan nurkkaan, lähde kirjoittaa.

22-vuotias tamperelainen teki tällä kaudella runkosarjan 68 pelissä tehot 28+35=63 (+8).

Täydellisessä pelaajassa laukaus olisi Laineen sekä Boston Bruinsin David Pastrnakin, Washington Capitalsin Aleksandr Ovetshkinin ja Tampa Bay Lightningin Nikita Kutsherovin tykkien sekoitus. Näistä Pastrnakin kuti on kuulemma kovin, Ovetshkinin kovin ja Kutsherovin parhain rystyltä.