NHL:ään uusi suomalainen ykkösvahti jo kesän pudotuspeleihin? Valmentajalta lupaava kommentti

© Kuva: Getty Images

23-vuotias Kaapo Kähkönen pelasi upean kauden Pohjois-Amerikassa. Hän esiintyi 34 AHL-ottelussa torjuntaprosentilla 92,7, ja kauden päätteeksi hänet valittiin sarjan parhaaksi maalivahdiksi. Näytönpaikkoja tuli myös Minnesota Wildin paidassa.

Lopullinen NHL-läpimurto saattaa tapahtua jo tällä kaudella, kun Minnesota pelaa pudotuspelikarsinnoissa Vancouver Canucksia vastaan. Minnesotan valmentajalta Dean Evasonilta kysyttiin Kähkösen mahdollisuuksista päästä pelaamaan ratkaisupeleissä.

– Kuka tahansa meidän harjoitusleiriltä on mahdollisuus. Jätkä joka pääsee maaliin on se jätkä, joka on sinä iltana paras. Jos se on Alex StalockDevan Dubnyk tai Kähkönen, sillä ei ole mitään väliä meille, Evason kommentoi.

NHL-toimittaja Michael Russo näkee hyvän syyn peluuttaa Kähköstä jo tällä kaudella.

– Voi myös käydä järkeen peluuttaa Kähköstä, jotta Wildin GM Bill Guerin voi paremmin nähdä, onko Kähkönen valmis ykkös- tai kakkosvahdiksi kaudelle 2020-21, Russo kirjoittaa.