Lähde: NHL-seuralegenda saa lähteä? Toinen vaihtoehto kaupata tähtivahti pois

© Kuva: Getty Images

NHL-seurojen palkkakattoja oli tarkoitus nostaa huomattavasti ensi kaudelle. Koronaviruksen vuoksi palkkakattoja joudutaan todennäköisesti kuitenkin laskemaan entisestään. Tämä tarkoittaa monille seuroille hankaluuksia, kun tähtiä on entistä vaikeampi mahduttaa budjettiin.

Yksi kärsivistä seuroista on Pittsburgh Penguins. The Athleticin toimittaja Josh Yohe antoi oman näkemyksensä siitä, miten seuran olisi paras karsia palkoissa.

– Oma aavistukseni on, että toinen Penguinsin maalivahdeista kaupataan ennen seuraavan harjoituskauden alkua. Sanotaan vaikka marraskuussa. Veikkaukseni on, että Matt Murray saa lähteä. Hän haluaa seuraavassa sopimuksessaan enemmän rahaa ja palkkakatto on romahtamassa, Yohe kommentoi.

26-vuotias kanadalainen tienaa nykyisellä sopimuksellaan 3,75 miljoonaa dollaria. Hänen torjuntaprosenttinsa kesken jääneessä runkosarjassa oli 89,9. Tristan Jarry ohitti hänet maalivahtihierarkiassa keskellä kautta.

Jos maalivahdeista ei luovuta, Yohe uskoo, että lähtijäksi joutuisi Kris Letang. Puolustajatähti on pelannut seurassa koko uransa ja voittanut kolme Stanley Cupia. Tällä kaudella hän nakutti 61 ottelussa tehot 15+29=44. 33-vuotias puolustaja tienaa kaudesta 7,25 miljoonaa dollaria.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!