HPK solmi pitkän farmisopimuksen – tuoreessa diilissä eräs tiukka ehto!

© Kuva: Juha Tamminen

Liigamestaruutta keväällä 2019 juhlinut HPK tiedottaa nettisivullaan yhteistyöstä Mestis-seura Forssan Palloseuran (FPS) kanssa.

1.elokuuta käynnistyvä sopimus on kolmivuotinen ja sisältää lisäksi kaksi optiovuotta. Kontrahdin edellytyksenä on FPS:n pysyminen Mestiksessä myös tulevilla kausilla.

FPS palaa tulevalla kaudella maan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. Edellisen kerran forssalaiset nähtiin Mestiksessä kaudella 2006-2007.

– Heti ensimmäisistä keskusteluista lähtien kävi selväksi, että FPS:llä on vahva tahtotila viedä Forssa takaisin uskottavaksi Mestis-organisaatioksi ja kehittää toimintaa pitkäjänteisesti. Tämä antaa meille tulevaisuuteen erittäin hyvät yhteistyömahdollisuudet. Meillä on vahva usko, että FPS tulee onnistumaan tässä hankkeessa, HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen hehkuttaa tiedotteessa.

Forssan Palloseura ry:n puheenjohtaja Juha-Matti Vuorela arvioi sopimuksen tärkeimmäksi asiaksi kokonaisvaltaisen tuen.

– Meidän puoleltamme kaikkein vahvin asia sopimuksen syntymisen kannalta oli tuen kokonaisvaltaisuus. Sopimuksen ansiosta saamme tukea, pelaajiston ja valmennuksen puolelle, kuin myös seuran hallinnolliselle osa-alueelle. Tässä asiassa olemme olleet yhteisymmärryksessä koko ajan. Myös sopimuksen monivuotisuus oli meille iso asia. Löysimme HPK:sta kumppanin, joka haluaa olla meidän kanssamme pitkään, Vuorela toteaa.

Tuore sopimus mahdollistaa pelaajaliikenteen joukkueiden välillä yhteistyöseurojen tapaan. Joukkueet voivat vapaasti siirtää pelaajia ennalta sovitun kiintiömäärän mukaisesti. Lisäksi HPK:n U20 -joukkueen pelaajia voi siirtyä FPS:n Mestis-joukkueeseen vapaasti tarvittaessa kerryttämään kokemusta ennen Liiga-otteluita.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.