Tätä mieltä Patrik Laine on NHL:n pudotuspelisuunnitelmista: ”Tietokone mukaan, että voin pelata videopelejä”

© Kuva: Getty Images

NHL-pudotuspelien käynnistämistä koskevat suunnitelmat ovat viime päivinä edenneet kovaa vauhtia, ja kiekkoväellä on syytä lievään optimismiin. Pelaajajärjestö ja liiga hiovat parhaillaan yksityiskohtia kuntoon 24 joukkueen pudotuspelimallissa.

Urheilumedia The Athletic tiedusteli suomalaismaalitykki Patrik Laineelta ajatuksia suunnitelluista pudotuspeleistä.

– Ei minulla taida olla mielipidettä. Ei sillä ole minulle väliä. Haluan vain pelata, ja minulle kelpaa, mikä tahansa formaatti, jonka he päättävät. Se on vain lätkää, Laine kommentoi.

Pelaajat olisivat pudotuspelien ajan karanteenissa hotelleissa. Tämänkin varalle Laineella on ratkaisu.

– Pitää ottaa tietokone mukaan, että voin pelata videopelejä. Luulen, että se tulee olemaan tylsää, mutta jos sitä vaaditaan, että voidaan pelata lätkää tänä kesänä, niin se käy minulle. Ei haittaa, etten voi lähteä muualle hotellihuoneestani. Se on ihan tavallista vieraspeliarkea.

Oman pelinsä suhteen Laine ei ole luottavainen.

– Pelini näyttää varmaan kamalalta, koska en ole luistellut kahteen kuukauteen, ja minulle on aina vaikeaa tehdä paluu pitkän luostelemattoman jakson jälkeen, Laine kommentoi.

– Mutta jos järjestetään harjoitusleiri tai jotain sellaista, luulen, että saadaan kasaan hyvät pudotuspelit, kun kaikki ovat levänneitä ja terveitä.