Rajusti ylipalkattu NHL-tähti uhoaa palaavansa takaisin huipulle: ”Norris-pysti tai…”

© Kuva: Getty Images

NHL:n parhaaksi puolustajaksi kesällä 2013 valittu, nykyisin New Jersey Devilsiä edustava puolustaja P.K. Subban on taantunut viime vuosina pahemman kerran takavuosien tasostaan.

Tätä nykyä lähinnä sosiaalisen median postauksiensa kautta julkisuuteen ponnahtava kanadalaistähti kuittaa kaudessa yhdeksän miljoonaa dollaria, mihin nähden miehen viime vuosien otteet jäällä ovat olleet lähes surkuhupaisaa seurattavaa. Parempaa on miehen mukaan kuitenkin luvassa jatkossa.

– Omasta mielestäni olen yhä huippupuolustaja tähän liigaan. Isoimmissa peleissä ja tiukimmilla hetkillä tunnen olevani yhä yksi niistä pelaajista, jonka joukkueet haluavat riveihinsä ja johon ne voivat luottaa, Subban retostelee Men’s Journal -lehden haastattelussa.

Viime kausi Devilsissä ei varsinaisesti antanut puheille katetta. Liigan tyvipäähän kovista odotuksista huolimatta valahtaneen seuran puolustuksen johtohahmoksi hankittu Subban iski 68 pelissä vain 7 maalia ja 18 tehopistettä.

– Kaksi edellistä kautta ovat ehdottomasti olleet täysin erilaisia kokemuksia. Kun pelaat Nashville Predatorsin kaltaisessa joukkueessa ja voitat runkosarjan, konferenssifinaalit, pääset Stanley Cupin finaaleihin… ja menet sen jälkeen New Jerseyyn, joka ei ole päässyt pitkään aikaan pudotuspelien avauskierrosta pidemmälle ja jolla on kasassa nuori joukkue – tilanne on erilainen, Subban puolustelee.

– Joten, kyse on sopeutumisesta, mutta uskon ehdottomasti, että edessä on kannaltani parempia aikoja, oli se sitten Norris-palkinto tai Stanley Cup, Subban valaa uskoa tulevaan.

31-vuotiaan Subbanin nykyinen, 8-vuotinen ja 72 miljoonan dollarin arvoinen sopimus umpeutuu vasta kahden vuoden kuluttua – keväällä 2022.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.