Nashville Predators kärsi pitkään ykkössentterin puutteesta. Asia pyrittiin korjaamaan, kun seuraan hankittiin vaihtokaupassa Ryan Johansen. Johansenille lyötiin käteen kahdeksan vuoden ja 8 miljoonan dollarin vuosipalkan jättisopimus.

Kanadalaissentteri on kuitenkin alittanut hänelle asetetut odotukset. Kauden 68 ottelussa hän keräsi ainoastaan tehot 14+22=36. Hän ei ole rikkonut 70 tehopisteen rajapyykkiä kertaakaan Nashville-aikanaan.

Paineet tuntuvat Johansenin niskassa.

– Kun otetaan huomioon roolini joukkueessa ja oma vaatimustasoni, minun täytyy olla parempi kuin vastustajan ykkössentteri joka ilta. Minun täytyy näyttää joka ilta joukkuekavereilleni, että hoidan oman osuuteni. Minun täytyy olla yksi vetojuhdistamme, ja kun niin ei tapahdu, se on todella turhauttavaa, Johansen kertoo NHL.comin haastattelussa.

– Kerron rehellisesti: se on syönyt minua sisältäpäin tänä vuonna. Tällaista kokemusta minulla ei ole ollut kuin viimeksi junnuissa. Joukkuekaverini luottavat minuun, ja minulla on tämä iso sopimus. Yritän saada itseäni käyntiin.