Rauman Lukko on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen Pohjois-Amerikasta Suomeen kesken päättyneen kauden palanneen hyökkääjä Sebastian Revon kanssa.

23-vuotias Repo ehti pelaamaan Lukko-paidassa tällä kaudella 28 ottelua, joissa mies takoi tehot 10+13=23.

Hyökkääjä aloitti kauden AHL-seura Springfield Thunderbirdsin riveissä. NHL-paikka Florida Panthersin organisaatiossa jäi reilun kauden kestäneestä yrityksestä huolimatta ottamatta.

– Kaikki me näimme hänen vahvuutensa: niin seurajohto, valmennus kuin kannattajakin. Äärimmäisen vahva pelaaja, joka menee läpi kivien ja kallioiden. Voittaa kaksinkamppailuja hirveän kovalla prosentilla ja pystyy pysymään väsyneenäkin kiekossa. Hyvä muistaa kuinka nopeasti hän omaksui meidän pelitavan, joka poikkesi aika paljon siitä, johon hän oli Amerikassa tottunut. Se on hyvän pelaajan merkki, raumalaisten urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kommentoi tuoretta jatkosopimusta seuran tiedotteessa.

Repo on Florida Panthersin 6. kierroksen varaus kesältä 2017.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
KYLLÄ 👊

Tietenkin on aina arvailujen varassa mikä on yksittäisen pelaajan merkitys joukkueeseen, mutta Sebun hypättyä kokoonpanoon hän vääjäämättä panoksensa toi. Joulun jälkeen meidän rekordi oli todella kova.

- Kalle Sahlstedt

➡️ raumanlukko.fi/uutiset/sebast…

#Lukko #liiga