Ikävä ilmoitus: Suomen NHL-ottelut peruttu ensi kauden osalta

© Kuva: Getty Images

Suomessa ei pelattu tällä kaudella NHL:ää, mutta sama toistuu valitettavasti myös ensi kaudella.

NHL tiedottaa verkkosivuillaan, että Colorado Avalanchen ja Columbus Blue Jacketsin kohtaamiset, jotka oli tarkoitus järjestää Helsingissä, on peruttu. Joukkueet olisivat kohdanneet toisensa kahdesti.

– Olemme pettyneitä, että matkamme Suomeen lykkääntyy, mutta odotamme saavamme tulevaisuudessa tilaisuuden pelata intohimoisten suomalaisfanien edessä, Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen kommentoi NHL:n sivuilla.

NHL on ollut jo pitkään tauolla koronaviruksen vuoksi, eikä tällä hetkellä ole tiedossa, saadaanko kuluva kausi vietyä loppuun. Ensi kauden alkukin on venymässä viimeisimpien tietojen mukaan ainakin joulukuulle.