NHL-megatähti Patrick Kane ylistää entistä tutkapariaan: ”Hauskinta aikaa urallani”

© Kuva: Getty Images

Kolmesti Stanley Cupin voittoa urallaan juhlinut Chicago Blackhawksin tähtihyökkääjä Patrick Kane palaa NHL:n videohaastattelussa muutaman vuoden taakse, jolloin rinnalla viiletti toinen läpeensä taitava tähti.

Syksyllä 2015 Chicagoon KHL:stä saapuneen Artemi Panarinin sekä Kanen kemiat loksahtivat kohdilleen välittömästi.

– Pelasin hänen kanssaan vain parin kauden ajan, mutta hänen tapansa nähdä ja pelata peliä oli erittäin samanlainen kuin itselläni. Se oli todella, todella hauskaa. Tavallaan peilasimme toisiamme sen suhteen, mitä toinen aikoi tehdä kaukalossa. Se (pelaaminen Panarinin kanssa) oli todennäköisesti hauskinta aikaa koko urallani, Kane kehuu nykyisin New York Rangersissä pelaavaa venäläistähteä.

Panarin voitti ensimmäisellä Blackhawks-kaudellaan vuoden tulokkaan Calder-pystin, Kanen vietyä nimiinsä pistepörssin sekä sarjan arvokkaimman pelaajan Hart-palkinnon. Myös Panarin kertoi taannoin siirron Chicagosta Columbukseen tulleen tälle aikoinaan täytenä shokkina.

LUE LISÄÄ AIHEESTA: Artemi Panarinilta katkera paljastus takavuosien treidistään Columbukseen – näin kaikki eteni