Huhuille stoppi! Suomalaistähti Tuukka Rask katkaisi viimeaikaisilta puheilta siivet

© Kuva: Getty Images

Tuukka Raskin NHL-uran jatkosta on liikkunut viimeaikoina erilaisia huhuja muun muassa liittyen uran lopettamiseen.

Boston Bruinsin suomalaistähti kommentoi kuitenkin tuoreeltaan, ettei hän ole ainakaan vielä päättämässä upeaa uraansa. Raskin nykyinen sopimus päättyy kesällä 2021, mutta uudestakin sopimuksesta aloitetaan neuvottelut tänä vuonna.

– Keskustelemme (Bruinsin GM Don Sweeneyn kanssa) tämän kauden jälkeen, ja katsotaan sitten siitä eteenpäin, Rask totesi The Greg Hill Show’ssa NHL.comin mukaan.

Suomalaiskonkari ei ole kuitenkaan vielä suuremmin miettinyt tulevaa.

– Olen vasta 34-vuotias, kun sopimukseni päättyy, joten en suinkaan ole liian vanha. Joten saatan pelata vielä vuoden tai pari. Koskaan ei voi tietää, mitä tapahtuu. En ole tehnyt vielä mitään päätöksiä mihinkään suuntaan, Rask sanoi tiistaina WEEI-radion haastattelussa.